Groepen

We beschikken in totaal over 12 bedden dus ook met een groep kunt u terecht bij 't Zeeuwse Licht. 

Samen kunt u  gebruik maken van de gezellige groepsruimte. Deze ruimte bevindt zich in de voormalige schuur van de woonboerderij.

In deze ruimte vindt u een zithoek en een eethoek met twee eettafels. Verder de keuken met inductiekookplaat, oven, combi-magnetron, koelkast met vriesvak, waterkoker, filterkoffiezetapparaat en Senseo. De keuken is voorzien van handdoek, theedoek, vaatdoek, afwasmiddel en vuilniszakken. Er is een hepafilter systeem aanwezig om de lucht te filteren. 

We hebben kinderstoelen, campingbedjes en speelgoed voor de kinderen. U mag gebruik maken van het terras, de vuurkorven, de buitenkeuken en de barbecue. (zelf houtskool meenemen). 

Er is een kast met spelletjes, een sjoelbak, een airhockeytafel en een beamer met scherm. Verder verhuren we een driepersoons kano voor 25,- per dag. Vlakbij ons huis is een watergang van waaruit je leuke tochtjes kunt maken. 

De groepsruimte kunt u door de week ook huren voor een workshop, vergadering, verjaardag o.i.d. Niet beschikbaar op vrijdagavond en zaterdagavond. Prijsindicatie: € 75,- per dagdeel. U mag uw eigen catering verzorgen.


1jpg