De gastenkamers

't Zeeuwse licht heeft verschillende kamers, waarvan twee gelegen zijn op de begane grond en vier op de eerste verdieping. De kamers beneden hebben elk een aparte ingang en eigen terras.

Elke kamer is voorzien van een eigen douche, toilet, en keukentje met waterkoker, koffie & thee, magnetron en elektrisch kookplaatje. 

Er kan geparkeerd worden op het eigen terrein, ook is er een oplaadpunt voor een elektrische auto. We hebben enkele gratis leenfietsen voor onze gasten.


Room 1

Deze kamer met airco is op de begane grond aan de achterkant van het huis, met een aparte ingang en eigen terras. Er is een keukenhoek met koffie & thee, waterkoker, koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met douche, wastafel en toilet, voorzien van handdoeken, shampoo, douchegel.
Er is een handgreep in de douche. De kamer is geschikt voor mensen die wat minder mobiel zijn (geen drempels).  


Room 2

Deze kamer is gelegen op de begane grond aan de achterkant van het huis, met een aparte ingang en eigen terras. De kamer is 15 m2. Er is een keukenblok met koffie & thee, kookplaatje, waterkoker en magnetron.  Er zijn twee boxsprings (80x200) die apart of als tweepersoons bed kunnen worden opgemaakt. Verder een basic badkamer met douche en toilet (geen wastafel), voorzien van handdoeken, shampoo, zeep en toiletpapier. Er is een handgreep bij het toilet en in de douche. De kamer is redelijk geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, maar niet direct voor rolstoelgebruikers vanwege de beperkte ruimte. Room 3

Gezellige kamer onder het schuine dak. Deze kamer bevindt zich op de eerste verdieping. Er is een keukentje met koffie & thee, elektrisch kookplaatje, waterkoker en magnetron. Er zijn twee boxsprings (70x200) die apart of als tweepersoons bed kunnen worden opgemaakt, en een slaapbank. Kleine badkamer met douche en toilet (geen wastafel) op de eigen kamer, voorzien van handdoeken, shampoo, zeep en toiletpapier.


Room 4

Gezellige kamer onder het schuine dak. Deze kamer bevindt zich op de eerste verdieping en is 20 m2. Er is een keukentje met koffiezetapparaat, elektrisch kookplaatje, waterkoker, magnetron en hotelkoelkastje. Er zijn twee boxsprings (80x200) die apart of als tweepersoons bed kunnen worden opgemaakt. Ook een slaapbank voor een eventuele derde gast op de kamer. Kleine badkamer met douche en toilet (geen wastafel) op de eigen kamer. Handdoeken, zeep, shampoo en toiletpapier aanwezig.


Room 5

Mooie ruime kamer (22 m2) op de eerste verdieping. Deze split-level kamer heeft een verhoogd zitgedeelte. Verder een keuken en basic badkamer met douche en toilet (geen wastafel). Handdoeken, zeep, shampoo en toiletpapier aanwezig. Er zijn twee boxsprings (80x200) die apart of als tweepersoonsbed kunnen worden opgemaakt. Ook een slaapbank voor een eventuele derde gast op de kamer. Het bed bevindt zich in het lage gedeelte. In het keukentje is aanwezig: een koelkast, magnetron, elektrische tweepits kookplaat, waterkoker, koffie & thee. 


Room 6

hoofdfoto bedJPGDeze kamer ligt op de eerste verdieping. In de kamer is een kleine badkamer met douche en toilet, voorzien van handdoeken, shampoo, zeep en toiletpapier. Ook is er een keukenblokje met waterkoker, koffie & thee, magnetron en elektrisch kookplaatje. De kamer heeft 2 boxsprings die ook als tweepersoonsbed kunnen worden opgemaakt. Ook een slaapbank voor een eventuele derde gast op de kamer.