De gastenkamers

't Zeeuwse licht heeft verschillende kamers, waarvan twee gelegen zijn op de begane grond en vier op de eerste verdieping. De kamers beneden hebben elk een eigen terras. Elke kamer is voorzien van een kleine douche met toilet, keukentje met waterkoker, koffie & thee en magnetron.
Er kan gekookt worden in de gemeenschappelijke keuken op de begane grond.  Er zijn gratis parkeerplaatsen op het eigen terrein, ook is er een oplaadpunt voor een elektrische auto. We hebben ongeveer 12 leenfietsen voor onze gasten.


Room 1

Deze kamer met airco is op de begane grond aan de achterkant van het huis, met een aparte ingang en eigen terras.
Boxsprings 90x200. Er is een keukenhoek met koffie & thee, waterkoker, filterkoffiezetapparaat, nespresso apparaat en magnetron.
Badkamer met douche, wastafel en toilet, voorzien van handdoeken, shampoo en douchegel. 
Er zijn  handgrepen in de douche en bij het toilet, en er is een douchezitje.
De kamer is geschikt voor mensen die wat minder mobiel zijn (geen drempels en een rollator hellingbaantje bij de deur). 


Room 2


Deze kamer met airco is op de begane grond aan de achterkant van het huis, met een aparte ingang en eigen terras. Keukenhoekje met waterkoker, koffiezetapparaat, koelkastje en magnetron.
Badkamer met douche, wastafel en toilet, voorzien van handdoeken, shampoo en douchegel.
Er is een douchezitje en er zijn handgrpen op de muur.. Room 3

Deze kamer onder het schuine dak bevindt zich op de eerste verdieping. Er is airco, een keukentje met koffie & thee, waterkoker en magnetron. Er zijn twee boxsprings (80x200) die apart of als tweepersoons bed kunnen worden opgemaakt, en een slaapbank. Kleine badkamer met douche en toilet (geen wastafel) op de eigen kamer, voorzien van handdoeken, shampoo en douchegel.


Room 4

Deze kamer met airco onder het schuine dak bevindt zich op de eerste verdieping en is 20 m2. Er is een keukentje met koffiezetapparaat, magnetron en koelkastje. Er zijn twee boxsprings (80x200) die apart of als tweepersoons bed kunnen worden opgemaakt. Ook een slaapbank voor een eventuele derde gast op de kamer. Kleine badkamer met douche en toilet (geen wastafel) op de eigen kamer. Handdoeken, douchegel en shampoo zijn  aanwezig.


Room 5

Mooie ruime kamer (22 m2) onder het schuine dak op de eerste verdieping. Deze split-level kamer heeft airco en een verhoogd zitgedeelte. Verder een keuken en kleine badkamer met douche en toilet (geen wastafel). Handdoeken, douchegel en shampoo zijn aanwezig. Er zijn twee boxsprings (80x200) die apart of als tweepersoonsbed kunnen worden opgemaakt. Ook een slaapbank voor een eventuele derde gast op de kamer. Het bed bevindt zich in het lage gedeelte. In het keukentje is aanwezig: een koelkast, magnetron, waterkoker, koffie & thee. 


Room 6

Deze kleine kamer ligt onder het schiune dak op de eerste verdieping. In de kamer is airco, een douche en toilet, voorzien van handdoeken, shampoo en douchegel. Ook is er een keukenblokje met waterkoker, koelkast, magnetron, koffie & thee. De kamer heeft 2 boxsprings (80x200) die ook als tweepersoonsbed kunnen worden opgemaakt. Prima kamer voor een kort verblijf, maar voor twee personen wel wat klein om langer in te verblijven.